IS SAMENONDERNEMEN IETS VOOR JOU ?

Samenondernemen = een revolutionaire ondernemers opleiding voor 45 plussers in Eindhoven, Tilburg en ook binnenkort in ‘s-Hertogenbosch. Het onderwijssysteem van SamenOndernemen is erop gericht je te helpen jouw talent ten volle te benutten en deuren te openen naar nieuwe mogelijkheden. Het is onze missie om mensen met werk en levens ervaring ( die nu even aan de zijlijn staan en niet meedoen) op te leiden die toekomst vorm te gaan geven.

Ondernemen is de motor voor innovatie die ervoor zorgt dat de wereld zich in een steeds sneller tempo kan ontwikkelen. Iedereen kan het leren.

Wil je graag weer meedoen en is ondernemen wellicht jouw toekomst? Dan ben je hier op de juiste plek!

SamenOndernemen gaat uit van ervaring, daadkracht, ambitie, motivatie en competenties, diploma’s zijn niet nodig. Je moet jezelf wel durven uitdagen. En je moet kunnen doorzetten en graag willen leren hoe je moet leren. Wij helpen je bij deze nieuwe manier van leren. Het programma leert je na te denken, te doen, jezelf aan te passen en te ontwikkelen zodat je iedere uitdaging aankunt, nu en in de toekomst.

Het traject is een fulltime opleiding van gemiddeld 1 jaar wat ertoe kan leiden dat je straks economisch onafhankelijk bent en als ondernemer aan de slag kunt.  

Ben je er klaar voor? Meld je dan zo snel mogelijk aan via de button het einde van de pagina!