OVER ONS

Stichting Sinds 1965 is opgericht door Willem van der Haven en Ed van Gaalen.                                                                                                Beide gedreven ondernemers met een missie.

“Zorgen dat talenten benut worden, daar waar je er het meest profijt van hebt”

Willem Een energieke, modern en betrokken ondernemer, zo zou ik mezelf kunnen omschrijven. In mijn werk ben ik bovendien een ontwikkelaar, verbinder, coach en sparringpartner. Ik vind mijn inspiratie in het ontdekken en herkennen van mogelijkheden voor nieuwe projecten op het gebied van techniek, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Hiervoor breng ik graag mensen samen om stappen te maken die waarde creëren. Vanuit diverse internationale functies op het gebied van business development, ben ik de weg ingeslagen van het betrokken sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het geeft mij heel veel voldoening om iets voor mens en maatschappij te kunnen betekenen en door middel van de filosofie A.D.A.D. wat staat voor “Anders Denken en Anders Doen” tot resultaat te komen.

Binnen Stichting Sinds 1965 ben ik dan ook bovenal een partner met gevoel voor richting en toekomst. Ik bouw graag mee aan succesvolle teams die gericht zijn op samenwerken, aanpakken en vooral DOEN. Maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met commercie als een toekomstperspectief, is de visie van Stichting Sinds 1965 die ik graag deel en uitdraag.

Ed
Onze missie: “Wij bieden mensen een toekomstperspectief”
Wij creëren dit door het gebruik van vele partijen binnen en buiten ons netwerk. Economische onafhankelijkheid is het doel voor de deelnemers.          “Wij hebben niets te maken met “liefdadigheid” Het gaat om investeren in onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Als je van tijd tot tijd een beroep doet op het eigen vermogen van mensen en hen vrijheid en eigenaarschap geeft om met hun talenten en ambities te werken, is de kans groot dat ze zichzelf redden.