STOP MET SOLLICITEREN!

Door de jaren heen heb je heel veel ervaringen opgedaan. Weliswaar kom je niet uit de schoolbanken, Je bent degene die in de praktijk van leven en werk gezien en ervaren hebt hoe het één en ander werkt.           

Gebruik die ervaring ! Ga aan de slag als ondernemer of start samen met andere gelijkgezinden een bedrijf. Op deze manier ben je niet meer afhankelijk van een uitkering of werkgever. Je bepaald jouw eigen toekomst.

In het Samen Ondernemen programma wordt je de kans en de mogelijkheid geboden om dit waar te maken. Na een gedegen opleiding wordt er gewerkt aan economische zelfstandigheid van de deelnemers.

Ook jij kunt die nieuwe toekomst tegemoet gaan.

Door middel van aandacht, inzet, doorzetten en het ontwikkelen van vaardigheden, kun je jouw leven en dat van anderen veranderen. Een opleiding bij Samen Ondernemen geeft kansen op een betekenisvolle toekomst.

Als je wilt gaan ondernemen gaat er een wereld vol mogelijkheden voor je open; werk wat je zelf kiest, waar je je bed voor uitkomt en waar je hart sneller van gaat kloppen. Heel wat anders dan werken in loondienst.

Lanceer alleen of samen met anderen je eigen Start-up. Wees onafhankelijk, doe waar je goed in bent en blij van wordt. Wij helpen je graag jouw vaardigheden en talent áán te zetten en je eigen toekomst te ontwikkelen.